Betalen

De rekening
De tandartsrekening is opgebouwd uit de codes voor de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. De prestatiecodes zijn vastgesteld door de NZA (de Nederlandse ZorgAutoriteit). De tarieven die aan deze codes gekoppeld zijn, zijn sinds januari 2013 landelijk vastgelegd door de NZA. De tarieven zijn terug te vinden op onze site en op de site van de NZA.

Vragen over uw rekening

Onze Facturen worden verzorgd door de firma Infomedics.  Dit is een bedrijf dat de rekening verstuurd en de betaling met u, namens ons, afwikkelt. Veel zorgverleners maken tegenwoordig hiervan gebruik om de administratieve druk op de praktijk te verlichten en zo meer tijd te kunnen besteden aan het helpen van patiënten.

De uitgevoerde behandeling wordt door ons gedeclareerd bij Infomedics. Infomedics dient vervolgens deze nota in bij uw verzekering. Indien u verzekerd bent voor de behandeling ontvangt u geen nota. Mocht de behandeling niet volledig vergoed worden door uw zorgverzekeraar dan ontvangt u voor het onverzekerde deel nog een rest-nota van Infomedics, welke dan ook aan Infomedics moet worden betaald.

Voor vragen over de rekening kunt u contact met Infomedics (tel: 036 2031900) opnemen.
Heeft u vragen over uw nota? Klik hier.

Niet nagekomen afspraak

Indien u een afspraak heeft gemaakt, maar deze niet nakomt en/of niet tijdig (24 uur van te voren) annuleert, zullen er kosten in rekening gebracht worden voor de gereserveerde tijd. De hoogte van de rekening hangt af van de lengte van de gemiste afspraak, wij declareren € 15,- per kwartier. De nota dient als vergoeding voor het stilstaan van de praktijk. Herhaaldelijk missen van uw afspraken leidt tot uitschrijving uit onze praktijk. Deze uitschrijving is onomkeerbaar.

 

Betalingsvoorwaarden
In geval van wanbetaling worden wij door Infomedics hiervan in kennis gesteld. Dit leidt in alle gevallen tot het onderbreken van het geplande behandelplan. De behandelingen worden pas weer hervat indien de financiële situatie weer opgelost is. Ernstige mate van wanbetaling of het geheel uitblijven van betaling leidt tot uitschrijving uit ons patiëntenbestand. Deze uitschrijving is onomkeerbaar.

Indien u vragen heeft over de voorwaarden of over eventuele betalingsregelingen verwijzen wij u naar de firma Infomedics.                                     

De voorwaarden zijn opschrift aanwezig bij onze balie in een door de firma Infomedics gedrukte folder welke op ieder moment opvraagbaar is.

U bevindt zich hier: Home Betalen

KNMT

Tandartspraktijk Vos is aangesloten
bij het KNMT. Ga hier naar de website
van het KNMT voor meer informatie

 

 famed

De facturering bij tandartspraktijk
Vos wordt verzorgd door Infomedics.
Ga hier naar de website
van Infomedics voor meer informatie

Contact gegevens

Tandartspraktijk Vos
Stadshart 1
9501 SV Stadskanaal

telefoon: 0599 - 65 50 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.